Lördag

Var och hälsa på mamma och pappa en stund igår. Satt och pratade och åt och åt och åt :) när vi kom hem låg jag en stund och tyckte synd om mig själv, hade så ont så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Märkte oxå att mamma måste ha världens vattenfastaste mascara och jag har inget sminkborttagningsmedel för ögonen eftersom min mascara ska tvättas bort med vatten. Så försökte tvätta bort mascara på alla möjliga sätt, men den sitter ännu fast. Smetade inte ens ut sig inatt.
Sov riktigt dåligt inatt, inte pga den där förbannade katten som sitter utanför våran lägenhet dag som natt och jamar och vill in(vet inte vems katt det är och den smiter in så fort vi ska in eller ut) utan pga att sambon tog så stor del av sängen. Är ju helt omöjligt att sova nuförtiden, men det är så det ska vara.
Var en sväng till sambons mammas och pappas idag och imorgon kommer väl katten vår hit. Hoppas den där katten som vill in hit hela tiden är livrädd för kattungar... Haha, önska kan man ju.
Misstänker jag vaknade på fel sida eller något idag, är på så dåligt humör och allting bara går dåligt. När jag skulle dra på mig stumporna var jag berädd på att börja böla eller något, gjorde ont och var så svårt. Byxorna likaså och ändå var det inte värre än vanligt och jag brukar inte gråta då jag har problem att få på mig, jag kämpar och så är det bra så. Det är en sådan dag då jag skulle kunna göra allt för att inte behöva vara gravid just idag. Finns så mycket jag vill göra, jag vill röka och rida och för en gångs skull vill jag shoppa. Jag vill ut och springa och hoppa och ligga på magen. Jag vill äta sushi och tatuera mig och festa. Tror min dag blev förstörd för att sambon satt och drack en öl igårkväll, det luktade så gott så jag blev lite sur. Imorgon är det säkert en bättre dag, funderar på att tröstäta lite ostbågar sedan. Eller kanske äta korv görans kebab, länge sedan sist tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0